Tinerii de la Parohia Militari I participă la evenimente culturale și sportive

Tinerii de la Parohia Militari I  participă la evenimente culturale și sportive

Tinerii de la Parohia ,,Adormirea Maicii Domnului – Militari I” sunt interesați permanent de evenimentele culturale ce au loc în București și participă frecvent, într-un mod organizat, la teatru, operă, concerte și film, bucurându-se de momentele de artă oferite.

Înainte de sărbătorile de Crăciun, aceștia au participat la mai multe spectacole, printre care amintim: piesa de teatru intitulată “Micul infern”, care a avut loc pe scena Teatrului Național din București; spectacolul de operă intitulat “Oedip”, care s-a jucat pe scena Operei Naționale din București. De asemenea, tinerii familiști ai parohiei s-au bucurat împreuna cu copiii lor de spectacolul “Poveste de Crăciun”, organizat de Opera Comică pentru Copii. Acest spectacol a avut loc la Sala Polivalentă, unde au fost prezente și grupuri de colindători din țară care au dat, și ele, la randul lor, reprezentații artistice pentru copii.

Începutul Noului An 2016, i-a găsit pe tinerii Parohiei Militari I cu aceleași frumoase preocupări, participând în seara zilei de Vineri, 15 ianuarie 2016, la spectacolul “La Traviata”, care s-a jucat pe scena Operei Naționale din București. Totodată, unii tineri din Departamentul de Tineret Parohial, iubitori ai sportului, se întâlnesc săptămânal – în fiecare miercuri, în intervalul 21:00 – 23:00 – la activități cu caracter sportiv și recreativ.

„Pc. Pr. Paroh  Ștefan Buchiu, împreună cu preoţii coslujitori, primesc cu mare bucurie astfel de acțiuni ale tineretului parohial și susțin implicarea tinerilor din parohie în activități de orice natură, care să aducă lumină și pace în comunitatea Parohiei Militari I” a declarat Marian Datcu, coordonatorul Departamentului pentru Tineret al parohiei Militari I.